Shezofrenik bi kız başlangıç

Merabaaaa…
Heyyy..! Orada kimse var mı, yok mu bilmiyorum ama yazmaya karar verdim artık hemde her şeyi.. Özgürce ve kimseye hesap vermeden.
Nasıl yazmaya karar verdin diye sorarsanız şöyle anlatayım ;

Ben yaşadıklarımı arkadaşlarıma hatta bazen yeni tanıştığım insanlara bile anlatan biriyim haliyle ağzım sütten baya yanmış durumda. Ben de artık kimseye anlatmamaya çalışıyorum fakat ne mümkün ki patlayacak gibi oluyorum. Böyle sanki kafam mengeneye sıkıştırılıyormuş gibi.Bende bir şekilde içimdekileri dışarıya vurabilmek için yazmaya karar verdim.Aslında yazmayı pek sevmem, başarılıda değilim ama insanlar kendine iyi gelen şeyleri yapmak zorunda.
Yazmayı ilk deneyişim kendime bir günlük aldım ve ne yaşadıysam nasıl hissettiysem hepsini yazdım, ama sonuç olarak bir gün annem bulmuş ve hepsini itinayla okumuş. (sizin anneniz okuyomuyorsa sizi çok kıskanıyorum) Sonra tahmin edebileceğiniz gibi yargılayıcı cümleler peş peşe…

Yılmadım bende tabletime günlük indirdim.Her şey mükemmel resim falan koyuyorsun on numara uygulamaydı.En uzun tuttuğum günlüktü ,bir sene boyunca yazmıştım ve en önemlisi şifreli olduğu için kimse okuyamıyordu. Her şey mükemmel demiştim ya hemen bozulması lazım tabi.. Tabletim düştü ve benim bir yılım gözümün önünde puuuf oldu.
Bende ara verdim bir süre ve çok üzüldüm.
Ne kadar kendimi engellemeye  çalışsam da  maske taktığını öğrendiğim arkadaşıma anlatmaya devam ettim meğer ben ona anlatırken oda başkalarına anlatıyormuş ne demişler” sırrını söyleme dostuna oda söyler dostuna”boşuna dememiş adamlar ..
Bende madem öyle dedim bir kişiye anlatacağıma  herkese anlatırım deyip yaşadıklarımı yayınlamaya karar verdim.Ayrıca ne kadar çok bende demişim yahu..

Neyse artık buraya yazıcam okunup okunmaması gibi de bir telaşım yok.

audrey hepburn ile ilgili görsel sonucu
Benden bu kadar şimdilik…MUCCCKKS   🙂

11 comments

  1. Cenapbey · Şubat 7, 2017

    Yazmak güzeldir. Bana göre yazan biri söyleyecek bir şeyleri olan kişidir. Size yapacağınız paylaşımlarınızda başarılar dilerim.

    Liked by 1 kişi

  2. kitapokublog · Şubat 21, 2016

    En güzeli yazmak. Bende senin gibi iç döktüm geçen gün sayfalarca şimdi mis gibi oldum

    Beğen

    • shezofrenik · Şubat 22, 2016

      Garip ama insana huzur veren bi yanı var bi mutlu ediyor insanı 😊

      Liked by 1 kişi

      • kitapokublog · Şubat 22, 2016

        Merakla bekliyorum yazilarini. Can sikintisi, ic dokememe durumu guzel yazilar cikartir ortaya

        Beğen

  3. clovecigarette76 · Şubat 21, 2016

    Hoşgeldin

    Beğen

  4. yazı hali · Şubat 21, 2016

    Hoşgeldinn yazı alemine 🙂

    Beğen

  5. ferhatkonas · Şubat 21, 2016

    Hoş geldin, merakla hikayelerini bekliyorum :))

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın